Wahcade is getting old

A nice (keyboard based) front end for Arcade / Console game emulators.

Moderator: battlecat

Re: Wahcade is getting old

Postby Zombie » Thu Jan 31, 2013 11:47 am

Got a new error.

I got this launching Street Fighter 3...

"AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'group'" and then WahCade exited
User avatar
Zombie
 
Posts: 791
Joined: Mon Oct 06, 2008 2:52 pm

Re: Wahcade is getting old

Postby sairuk » Thu Jan 31, 2013 9:47 pm

what is the full command to launch the SF3 rom including emulation path and filename? Also post the ini file for platform in wahcade.
mameau - My random bits | Wah!Ki - A Wah!Cade wiki | Mah!Cade - Experimental Wah!cade Branch | ListGen | Lazarus
User avatar
sairuk
 
Posts: 432
Joined: Sat May 22, 2010 12:37 am

Re: Wahcade is getting old

Postby Zombie » Thu Jan 31, 2013 11:12 pm

this is sdlmame.ini.

Code: Select all
### sdlmame.ini (wahcade v0.8) ###

emulator_title                          M.A.M.E. Current

### List Generation Settings ###
rom_path                                /opt/var/public/roms/mame/roms/
rom_extension                           zip
dat_file                                /opt/var/public/emulators/mame/mameinfo.xml
nms_file                               
catver_ini_file                         /opt/var/public/emulators/mame/catver.ini
list_generation_method                  rom_folder_vs_listxml

### Execution Settings ###
app__executable                         /usr/games/sdlmame.real
app__commandline_format                 -rompath "[rompath]"  "[rompath]/[name].[romext]" -switchres -multithreading -nomaximize
emulator_executable                     /usr/games/sdlmame.real
commandline_format                      -inipath ~/.sdlmame/ "[name].[romext]"
alt_commandline_format_1               
alt_commandline_format_2               
game_specific_config_path               

### Artwork Locations ###
artwork_1_image_path                    /opt/var/public/snaps/mame
artwork_2_image_path                    ~/emulators/mame/cpanel
artwork_3_image_path                    ~/emulators/mame/marquees
artwork_4_image_path                   
artwork_5_image_path                   
artwork_6_image_path                   
artwork_7_image_path                   
artwork_8_image_path                   
artwork_9_image_path                   
artwork_10_image_path                   
movie_preview_path                     
movie_artwork_no                        1

### Screen-Saver Settings ###
enable_music_in_screensaver             0
saver_type                              slideshow
movie_path                             
movie_fullscreen                        1
quit_delay                              30
wrapper_executable                     
wrapper_commandline_format              [name]
scr_file                               

### External Application Settings ###
ipc_file_or_path                       
app_1_executable                        ~/.local/bin/wiimote
app_1_commandline_format                ~/.local/bin/wiimote
play_music                              1
app_2_executable                       
app_2_commandline_format               
app_3_executable                       
app_3_commandline_format               
auto_launch_apps                       

### Additional Settings ###
music_path                             
lcd_display_file_path                   
lcd_fe_text                             

### Settings used by MAMEWAH ###
current_list
User avatar
Zombie
 
Posts: 791
Joined: Mon Oct 06, 2008 2:52 pm

Re: Wahcade is getting old

Postby Zombie » Sun Feb 03, 2013 11:00 am

okay, I've found that the rom directory population error still exists on systems that use directory population, and not XML Lists. If you use XML Lists, it's fine.
User avatar
Zombie
 
Posts: 791
Joined: Mon Oct 06, 2008 2:52 pm

Re: Wahcade is getting old

Postby stealth » Fri Feb 08, 2013 10:40 am

Yes, is present with List Generation: Rom Directory. I also found an another problem, wahcade-setup crashes also when you edit manually the roms list (wahcade setup) and you let an empty line, but maybe this problem was already present before.

No link but there is a way to generate a list in wahcade setup - except for mame of course - ?
A little mamecab OS - Mah!Cade, mame , retroarch - Livemamecab
The live CD can be used for a quick demo or test, Download ISO
stealth
 
Posts: 70
Joined: Tue Jan 01, 2008 6:26 pm

Re: Wahcade is getting old

Postby sairuk » Fri Feb 08, 2013 1:34 pm

just to confirm the problem is with:
Code: Select all
list_generation_method                  rom_folder


or something else?

I am using this setting for the last 10 minutes to generate lists through the main interface with no problems on my Atomiswave configuration lists, my version is currently at commit 112

If someone can post an error message or the output at the commandline that would be helpful,
mameau - My random bits | Wah!Ki - A Wah!Cade wiki | Mah!Cade - Experimental Wah!cade Branch | ListGen | Lazarus
User avatar
sairuk
 
Posts: 432
Joined: Sat May 22, 2010 12:37 am

Re: Wahcade is getting old

Postby Zombie » Fri Feb 08, 2013 3:14 pm

Code: Select all
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/share/games/wahcade/win_main.py", line 727, in on_winMain_key_press
    self.load_emulator(emu_list[emu_idx])
  File "/usr/share/games/wahcade/win_main.py", line 1318, in load_emulator
    self.load_list()
  File "/usr/share/games/wahcade/win_main.py", line 1357, in load_list
    self.emu_ini)
  File "/usr/share/games/wahcade/filters.py", line 302, in create_initial_filter
    _catenc = get_file_encoding(_catver_ini)
  File "/usr/share/games/wahcade/filters.py", line 105, in get_file_encoding
    for line in file(filename, 'rb'):
IOError: [Errno 2] No such file or directory: ''

Here.
User avatar
Zombie
 
Posts: 791
Joined: Mon Oct 06, 2008 2:52 pm

Re: Wahcade is getting old

Postby sairuk » Fri Feb 08, 2013 3:47 pm

thanks, what version is this on?

looks like its a conflict with the catver file
mameau - My random bits | Wah!Ki - A Wah!Cade wiki | Mah!Cade - Experimental Wah!cade Branch | ListGen | Lazarus
User avatar
sairuk
 
Posts: 432
Joined: Sat May 22, 2010 12:37 am

Re: Wahcade is getting old

Postby stealth » Fri Feb 08, 2013 4:27 pm

Yes rev 112, same message that zombie
A little mamecab OS - Mah!Cade, mame , retroarch - Livemamecab
The live CD can be used for a quick demo or test, Download ISO
stealth
 
Posts: 70
Joined: Tue Jan 01, 2008 6:26 pm

Re: Wahcade is getting old

Postby sairuk » Fri Feb 08, 2013 4:31 pm

Committed a potential fix, can't reproduce here so it will need testing
mameau - My random bits | Wah!Ki - A Wah!Cade wiki | Mah!Cade - Experimental Wah!cade Branch | ListGen | Lazarus
User avatar
sairuk
 
Posts: 432
Joined: Sat May 22, 2010 12:37 am

Re: Wahcade is getting old

Postby Zombie » Fri Feb 08, 2013 4:34 pm

Commit 115 is free of the issue.
User avatar
Zombie
 
Posts: 791
Joined: Mon Oct 06, 2008 2:52 pm

Re: Wahcade is getting old

Postby stealth » Fri Feb 08, 2013 6:39 pm

I confirm, thanks !
A little mamecab OS - Mah!Cade, mame , retroarch - Livemamecab
The live CD can be used for a quick demo or test, Download ISO
stealth
 
Posts: 70
Joined: Tue Jan 01, 2008 6:26 pm

Re: Wahcade is getting old

Postby Zombie » Fri Feb 08, 2013 8:02 pm

I registered a blueprint for Removable media detection.
User avatar
Zombie
 
Posts: 791
Joined: Mon Oct 06, 2008 2:52 pm

Previous

Return to Wah!Cade

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests

cron