Slow games and error

A nice (keyboard based) front end for Arcade / Console game emulators.

Moderator: battlecat

Slow games and error

Postby RemyThePitBull » Fri Mar 22, 2013 12:22 am

Hello,

I am running wahcade and everything has been going great. Just yesterday I noticed all of my games were really choppy. I get an error every time I launch Wahcade that says

Error: Resource not found. gstplaybasebin.c(1655): gen_source_element (): /GstPlayBin:player

everything else on the system seems to work just fine. Any idea what could be causing the error?

thanks!
RemyThePitBull
 
Posts: 2
Joined: Sun Mar 03, 2013 6:35 am

Re: Slow games and error

Postby RemyThePitBull » Fri Mar 22, 2013 12:35 am

Ok so I figured out that if I switch my resolution from 1920/1080 to 800/600 it will run like normal. I will have my resolution lower on the arcade screen so that seems to be fine. I do however still get the error message when I run wahcade.
RemyThePitBull
 
Posts: 2
Joined: Sun Mar 03, 2013 6:35 am

Re: Slow games and error

Postby Zombie » Fri Mar 22, 2013 4:39 am

The screen resolutions should match the resolutions of those systems as close as possible.
User avatar
Zombie
 
Posts: 791
Joined: Mon Oct 06, 2008 2:52 pm

Re: Slow games and error

Postby sairuk » Fri Mar 22, 2013 1:27 pm

What packages do you have installed in relation to Wah!Cade?
How was Wah!Cade installed?
What version of Wah!Cade are you using?
mameau - My random bits | Wah!Ki - A Wah!Cade wiki | Mah!Cade - Experimental Wah!cade Branch | ListGen | Lazarus
User avatar
sairuk
 
Posts: 432
Joined: Sat May 22, 2010 12:37 am


Return to Wah!Cade

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron