Page 1 of 1

Bug! no attribute poll

PostPosted: Thu Jun 04, 2015 8:55 am
by the_gamer
In the newst version I get:
Code: Select all
Traceback (most recent call last):
file "/usr/share/wahcade/win_main.py", line 711, in on_winMain_key_press
  self.launch_auto_apps_then_game()
File "/usr/share/wahcade/win_main.py", line 1027, in launch_auto_apps_then_game
  self.launch_game(game_cmdline_args)
File "/usr/share/wahcade/win_main.py", line 1211, in launch_game
  self.start_timer('joystick')
File "/usr/share/wahcade/win_main.py", line 1821, in start_timer
  self.joystick_timer = gobject.timeout_add(50, self.joy.poll, self.on_winMain_key_press)
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'poll'

After starting ANY game.
Logfile:
Code: Select all
[Thu Jun  4 09:52:03 2015]: //======================= NEW LOG RUN =======================//
[Thu Jun  4 09:52:03 2015]: Wah!Cade updating user config files in: /home/cab/.wahcade
[Thu Jun  4 09:52:03 2015]: Lock file found: Removing
[Thu Jun  4 09:52:03 2015]: Lock File removed successfully
[Thu Jun  4 09:52:03 2015]: No custom splash found, loading /usr/share/wahcade/pixmaps/wahcade-logo.png
[Thu Jun  4 09:52:03 2015]: [TWITTER] support disabled due to missing options
[Thu Jun  4 09:52:03 2015]: [TWITTER] consumer_key cannot be blank in wahcade.ini, details available at https://dev.twitter.com/
[Thu Jun  4 09:52:03 2015]: [TWITTER] consumer_secret cannot be blank in wahcade.ini, details available at https://dev.twitter.com/
[Thu Jun  4 09:52:03 2015]: [TWITTER] access_key cannot be blank in wahcade.ini, details available at https://dev.twitter.com/
[Thu Jun  4 09:52:03 2015]: [TWITTER] access_key cannot be blank in wahcade.ini, details available at https://dev.twitter.com/
[Thu Jun  4 09:52:03 2015]: Warning: ScrSaver: video objects not created, reverting to images
[Thu Jun  4 09:52:04 2015]: Fullscreen mode
[Thu Jun  4 09:53:51 2015]: Selected platform: Win
[Thu Jun  4 09:53:51 2015]: Selected gameslist: All Games
[Thu Jun  4 09:53:55 2015]: [LAUNCH] Single extension only
[Thu Jun  4 09:53:55 2015]: [LAUNCH] Setting extension to: win
[Thu Jun  4 09:53:55 2015]: [PLUGIN] No plugin found for launcher_win
[Thu Jun  4 09:53:55 2015]: ******** Command from Wah!Cade is:  /games/winspielstarten.sh "/games/winscripte/Oddworld Abe's Oddysee.win"
[Thu Jun  4 09:53:55 2015]: ******** Begin command output
fixme:heap:RtlSetHeapInformation (nil) 1 (nil) 0 stub
fixme:heap:RtlSetHeapInformation (nil) 1 (nil) 0 stub
fixme:ole:RemUnknown_QueryInterface No interface for iid {00000019-0000-0000-c000-000000000046}
err:winediag:schan_imp_init Failed to load libgnutls, secure connections will not be available.
err:winediag:SECUR32_initNTLMSP ntlm_auth was not found or is outdated. Make sure that ntlm_auth >= 3.0.25 is in your path. Usually, you can find it in the winbind package of your distribution.
fixme:advapi:RegisterTraceGuidsW (0x100778a, 0x100a060, {485e7de8-0a80-11d8-ad15-505054503030}, 1, 0x33fda0, (null), (null), 0x100a068): stub
fixme:advapi:RegisterTraceGuidsW   register trace class {485e7de8-0a80-11d8-ad15-505054503030}
fixme:advapi:RegisterTraceGuidsW (0x100778a, 0x100a080, {485e7de9-0a80-11d8-ad15-505054503030}, 1, 0x33fda0, (null), (null), 0x100a088): stub
fixme:advapi:RegisterTraceGuidsW   register trace class {485e7de9-0a80-11d8-ad15-505054503030}
fixme:advapi:RegisterTraceGuidsW (0x100778a, 0x100a0a0, {485e7dea-0a80-11d8-ad15-505054503030}, 1, 0x33fda0, (null), (null), 0x100a0a8): stub
fixme:advapi:RegisterTraceGuidsW   register trace class {485e7dea-0a80-11d8-ad15-505054503030}
fixme:advapi:RegisterTraceGuidsW (0x100778a, 0x100a0c0, {485e7deb-0a80-11d8-ad15-505054503030}, 1, 0x33fda0, (null), (null), 0x100a0c8): stub
fixme:advapi:RegisterTraceGuidsW   register trace class {485e7deb-0a80-11d8-ad15-505054503030}
fixme:advapi:RegisterTraceGuidsW (0x100778a, 0x100a0e0, {485e7dec-0a80-11d8-ad15-505054503030}, 1, 0x33fda0, (null), (null), 0x100a0e8): stub
fixme:advapi:RegisterTraceGuidsW   register trace class {485e7dec-0a80-11d8-ad15-505054503030}
fixme:advapi:RegisterTraceGuidsW (0x100778a, 0x100a100, {485e7ded-0a80-11d8-ad15-505054503030}, 1, 0x33fda0, (null), (null), 0x100a108): stub
fixme:advapi:RegisterTraceGuidsW   register trace class {485e7ded-0a80-11d8-ad15-505054503030}
fixme:win:RegisterDeviceNotificationW (hwnd=0x1204c0, filter=0x64e8ac,flags=0x00000001) returns a fake device notification handle!
[Thu Jun  4 09:53:56 2015]: Child Process Returned: 0
[Thu Jun  4 09:53:56 2015]: ******** End command output


Love to give any more information if needed, just contact me.

Re: Bug! no attribute poll

PostPosted: Tue Sep 08, 2015 11:06 pm
by sairuk
I missed this report, will be looking into it shortly

Re: Bug! no attribute poll

PostPosted: Mon Sep 21, 2015 1:21 pm
by the_gamer
Anything new here?

Re: Bug! no attribute poll

PostPosted: Wed Sep 23, 2015 2:20 am
by Zombie
I'm wishing Sariuk would fix control pad support.

Re: Bug! no attribute poll

PostPosted: Thu Oct 08, 2015 2:41 am
by sairuk
the_gamer wrote:Anything new here?


not yet

Re: Bug! no attribute poll

PostPosted: Sat Oct 17, 2015 2:08 pm
by sairuk
commit 159 should address this

Re: Bug! no attribute poll

PostPosted: Mon Oct 19, 2015 4:49 pm
by Zombie
Address what?

Re: Bug! no attribute poll

PostPosted: Sat Dec 19, 2015 7:53 pm
by the_gamer
Sorry for the very late reply but this solved everything in here. Thanks sairuk!