Page 1 of 1

Another error when trying to set up initial filter

PostPosted: Thu Feb 23, 2017 10:14 pm
by the_gamer
http://pasteall.org/263241
seems like a character set error? But I can't quite point my finger on it :(

git pull says this is the newest version of wahcade. pulled from: https://github.com/sairuk/wahcade

Re: Another error when trying to set up initial filter

PostPosted: Sun Feb 26, 2017 10:31 am
by General_Faliure
I never had that error, what os are you running?
My cab is running Linux Mint 17.3. Xfce.
On a test pc i have set it up on Mint 18, which also works.

Re: Another error when trying to set up initial filter

PostPosted: Fri Mar 03, 2017 9:41 pm
by sairuk
python 2.7 unicode handling is generally terrible, so these will creep up from time to time