Page 1 of 1

WahCade and RetroArch updates

PostPosted: Mon Apr 24, 2017 10:09 pm
by Zombie
RetroArch 1.5.0 greatly expands the technical abilities and completely re-writes configurations. One of the problems is, its better to run Mame from within RetroArch rather than running it natively. The Interface is actually very friendly to WahCade. Still its a much different experience from RetroArch 1.3.6. I would like to know if there is a way we can set it up so you can select a given module from a selection without conguring a separate wahcade Page for every configuration.

Re: WahCade and RetroArch updates

PostPosted: Tue Apr 25, 2017 10:31 am
by General_Faliure
playing with it on a test system.
I didn't know it was at 1.5 yet

Re: WahCade and RetroArch updates

PostPosted: Tue Apr 25, 2017 5:05 pm
by Zombie
It makes all my configurations from 1.3.6 invalid. I'm trying to re-write them, and there are new modules for things like Colecovision and MSX.