WahCade and RetroArch updates

A nice (keyboard based) front end for Arcade / Console game emulators.

Moderator: battlecat

WahCade and RetroArch updates

Postby Zombie » Mon Apr 24, 2017 10:09 pm

RetroArch 1.5.0 greatly expands the technical abilities and completely re-writes configurations. One of the problems is, its better to run Mame from within RetroArch rather than running it natively. The Interface is actually very friendly to WahCade. Still its a much different experience from RetroArch 1.3.6. I would like to know if there is a way we can set it up so you can select a given module from a selection without conguring a separate wahcade Page for every configuration.
User avatar
Zombie
 
Posts: 791
Joined: Mon Oct 06, 2008 2:52 pm

Re: WahCade and RetroArch updates

Postby General_Faliure » Tue Apr 25, 2017 10:31 am

playing with it on a test system.
I didn't know it was at 1.5 yet
My Arcade cab: https://goo.gl/photos/yE1KACHryQjCaaCj7
Core 2 duo 8400 @3600, 4 gig mem, Geforce 9500. Mame, Mess, Daphne, and some more.
Mah!cade
User avatar
General_Faliure
 
Posts: 154
Joined: Sat Mar 20, 2010 12:51 pm
Location: Drunen, Netherlands

Re: WahCade and RetroArch updates

Postby Zombie » Tue Apr 25, 2017 5:05 pm

It makes all my configurations from 1.3.6 invalid. I'm trying to re-write them, and there are new modules for things like Colecovision and MSX.
User avatar
Zombie
 
Posts: 791
Joined: Mon Oct 06, 2008 2:52 pm


Return to Wah!Cade

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests

cron